Deprecated: Optional parameter $depth declared before required parameter $output is implicitly treated as a required parameter in /var/www/vhosts/ingezuidgeest.nl/httpdocs/wp-content/themes/quality-pro/functions/menu/webriti_nav_walker.php on line 42
Coaching door Inge Zuidgeest – Inge Zuidgeest

Coaching door Inge Zuidgeest

“Aandacht helpt. Altijd.”

Soms is een training een juist instrument. Maar soms is coaching doeltreffender. En soms is juist een combinatie van beide de weg naar succes. Ik ga graag met je in gesprek om te kijken welk traject passend is.

 

Enkele coachingstrajecten die ik aanbied:  

Teamcoaching

TEAM: Together Everybody Achieves More!

Teamcoaching

Op zoek naar verdieping in de samenwerking? Collega’s die samen verder moeten maar even niet meer weten hoe? Is 'de geest uit de fles' en kan je team een oppepper gebruiken? Of is je team toe aan een APK? Stuur ze niet naar een algemene teambuildingtraining maar ga met ze in gesprek. Dat werkt veel beter. In een actief coachingstraject zorg ik dat de kwaliteiten van het team worden belicht en pijnpunten op tafel komen én help ik ze bij het verbeteren van de samenwerking.

Persoonlijke coaching

Tijd voor jou!

Persoonlijke coaching

Je wil verder, je wil anders. Je wil meer plezier halen uit je werk… Maar hoe dan? In een één-op-één coachingstraject nemen we de tijd voor jouw pad en leer je de mogelijkheden te zien en werk je aan je ontwikkeling.

Intervisie

Leren van en met elkaar

Intervisie

Samen sta je sterk! Je wordt snel en doeltreffend sterk als je op een gestructureerde manier met elkaars praktijkvragen aan de slag gaat. Intervisie is een waardevolle manier om elkaar te versterken maar ook om als team te groeien. Een goede begeleiding is een must. En that’s where I come in! Met verschillende methodes en technieken laat ik deelnemers leren van en met elkaar. Eyeopeners en tegelijkertijd zo veel herkenning bij elkaar!

Meer weten?