Deprecated: Optional parameter $depth declared before required parameter $output is implicitly treated as a required parameter in /var/www/vhosts/ingezuidgeest.nl/httpdocs/wp-content/themes/quality-pro/functions/menu/webriti_nav_walker.php on line 42
Het steenmannetje – Inge Zuidgeest

Het steenmannetje

“Af en toe heb je een wegwijzer nodig.”

Ben je op zoek naar wat voor jou een goede weg is? Wil je steviger op je benen staan? Ik kan je helpen bij het vinden van een richting en de manier waarop je stappen kunt nemen. En daarna mag je zelf aan de slag. Dit voelt niet altijd gelijk prettig. Het toevoegen of weglaten van gedrag of vaardigheden voelt soms wankel, wat onevenwichtig. Maar uiteindelijk ga je steviger staan. Net als een steenmannetje dat stap voor stap is gegroeid tot een uniek en stevig bouwwerk dat jaren blijft staan.

Daarom is het steenmannetje een belangrijk symbool voor het werk dat ik doe. Je komt ze soms tegen tijdens wandelingen. Ze groeien steen voor steen -met dank aan wandelaars die een steentje leggen-  en ze hebben soms een onmogelijke vorm. Staan ze wel stevig? Ze geven je soms een gevoel van wankelheid, alsof ze op zoek zijn naar balans. De steentjes worden op verschillende manieren en op verschillende momenten toegevoegd. Dit vergt nog wel eens subtiliteit, aandacht, toewijding en eigenzinnigheid. De steenmannetjes markeren het hoogste punt of een belangrijk pad. In mistige en ruige gebieden zijn ze soms een welkome wegwijzer. En ze zijn allemaal uniek in hun vorm. Net als jij en ik.

Ook jij verdient aandacht, toewijding en eigenzinnigheid. En ja, die kan ik je geven! Met aandacht en toewijding gaan we aan de slag om jou stappen te laten maken. Samen ontdekken we waarom of hoe iets werkt bij jou. Daarna zetten we het ontdekken op een energieke, praktische en creatieve manier om naar ‘doen’. Steen voor steen, stap voor stap; op weg naar resultaat.

Meer weten over hoe ik jou kan helpen bij het vinden van de juiste weg?