Coaching & Training

“Af en toe heb je een wegwijzer nodig.”

Bijna alles draait om communicatie. En bij communicatie draait het altijd om verbinding. Communicatie en verbinding zijn de belangrijkste thema’s in de begeleidingstrajecten die ik verzorg. Soms vinden mensen het lastig om die verbinding (weer) te maken met de ander. Of mensen zien kansen, zij voelen dat het nog beter kan. Als je zelf even niet ziet hoe je die verbinding (nog)(beter)kunt maken, dan is het erg lastig om te denken met een andere, frisse blik.  

Samen met jou ga ik op onderzoek om te kijken welk pad je het beste kunt bewandelen. Vragen die centraal staan zijn: Wie ben je? Wat wil je bereiken? Hoe kan ik jou het beste begeleiden om je doel te behalen? Ik bied trainingen en coaching om jou en/of je collega’s inzichten en handvatten te geven en sterker te laten worden. 

Verwacht geen ingewikkelde, loodzware sessies. Het zijn juist vaak te kleine toevoegingen of aanpassingen die je helpen bij het maken van belangrijke stappen. En die ontdek en leer je het beste in een veilige, ontspannen en leuke setting! 

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen