Deprecated: Optional parameter $depth declared before required parameter $output is implicitly treated as a required parameter in /var/www/vhosts/ingezuidgeest.nl/httpdocs/wp-content/themes/quality-pro/functions/menu/webriti_nav_walker.php on line 42
Mentortraining door Inge Zuidgeest – Inge Zuidgeest

Mentortraining door Inge Zuidgeest

“Goed contact met leerling, klas, ouders en collega’s”

Terug naar de trainingenpagina

Wat

Als mentor in het voortgezet onderwijs heb je veel ballen hoog te houden. Naast je vakkennis wordt er ook van je verwacht dat je weet om te gaan met alle vragen en behoeftes van leerlingen, ouders en collega’s. Tijdens deze trainingen is er aandacht voor jou: welke inzichten en handvatten heb jij nodig om alle ballen hoog te houden?

Hoe

Deelnemers leren van en met elkaar: we gaan aan de slag met cases uit de praktijk en ontdekken zo samen hoe kleine interventies voor groots effect zorgen. Elke deelnemer gaat naar huis (school) met een rugzak met persoonlijke tips en handvatten over onder andere gesprekstechnieken en groepsdynamica.

Effect

Deelnemers nemen de tijd voor hun eigen leerbehoefte en dat geeft energie en belangrijke inzichten. Dit kunnen ze direct in de praktijk toepassen.

Misschien ook interessant

Gesprekstechnieken

Een goed gesprek?

Gesprekstechnieken

Een goed gesprek voeren is makkelijker gezegd dan gedaan. Tijd om te gaan oefenen zodat je de technieken beter beheerst en kunt inzetten op de juiste momenten.
Meer informatie