Visuele communicatie

"Omdat een beeld meer zegt dan 1000 woorden"

Terug naar de trainingenpagina

Wat

90% van wat binnenkomt in de hersenen is visueel. Tegelijkertijd worden wij heel talig opgevoed en communiceren we vooral met woorden. Door te durven tekenen (iedereen kan tekenen!) of te presenteren aan de hand van beelden, komtĀ  een verhaal meer en sterker binnen.

Hoe

Je leert visueel communiceren met een basiscursus (zakelijk) tekenen of Pecha-Kucha-presenteren. In een basiscursus zakelijk tekenen, gaan we actief aan de slag met stiften en papier. Ik leer de deelnemers een aantrekkelijk beeld neer te zetten waardoor mensen meer bij de les blijven. Naast zakelijk tekenen, verzorg ik ook Pecha Kucha-trainingen. Een presentatietraining waarbij je presenteert aan de hand van 20 beelden die elke 20 seconde veranderen. Uitdagend, maar oh zo effectief! En natuurlijk, 20×20 beelden kunnen we aanpassen naar jouw situatie. Wat blijft staan is de kracht van het beeld.

Effect

Mensen kunnen boeien door je verhaal. Deelnemers krijgen zelfvertrouwen om effectief visuele elementen toe te passen in hun dagelijkse praktijk.

Misschien ook interessant

Professionele vaardigheden

Tijd voor jou als professional

Professionele vaardigheden

Persoonlijke en/of professionele doelstellingen met succes, plezier en zelfvertrouwen behalen door de tijd te nemen voor de zogeheten 'soft-skills' in het werkveld
Meer informatie