Deprecated: Optional parameter $depth declared before required parameter $output is implicitly treated as a required parameter in /var/www/vhosts/ingezuidgeest.nl/httpdocs/wp-content/themes/quality-pro/functions/menu/webriti_nav_walker.php on line 42
Training gesprekstechnieken – Inge Zuidgeest

Training gesprekstechnieken

Een goed gesprek!

Terug naar de trainingenpagina

Wat

Een goed gesprek voeren is makkelijker gezegd dan gedaan. Tijd om te gaan oefenen zodat je de technieken beter beheerst en kunt inzetten op de juiste momenten. 

Hoe

Met een mooie mix van theorie en praktijkoefeningen. De oefeningen worden toegespitst op de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Daar leer je namelijk het meeste van. En met wat borgingsoefeningen help ik ze daar ook na afloop van de training bij als ze het gaan toepassen in de praktijk.

Effect

Deelnemers krijgen het zelfvertrouwen en de ervaring om gesprekken in de praktijk beter te structureren. Ook weten ze welke technieken ze moeten inzetten om tot de kern van een gesprek te komen en oprecht verbinding te maken met de ander. 


Misschien ook interessant

Professionele vaardigheden

Tijd voor jou als professional

Professionele vaardigheden

Persoonlijke en/of professionele doelstellingen met succes, plezier en zelfvertrouwen behalen door de tijd te nemen voor de zogeheten 'soft-skills' in het werkveld
Meer informatie