Deprecated: Optional parameter $depth declared before required parameter $output is implicitly treated as a required parameter in /var/www/vhosts/ingezuidgeest.nl/httpdocs/wp-content/themes/quality-pro/functions/menu/webriti_nav_walker.php on line 42
Trainingen op maat – Inge Zuidgeest

Trainingen op maat

Geen mens, bedrijf of organisatie is hetzelfde

Terug naar de trainingenpagina

Wat

Een losse training, gesprek of een compleet traject.. het is in ieder geval afgestemd op de persoonlijke- of bedrijfssituatie. Want ieder mens en ieder bedrijf is anders.

Hoe

Iedere ontwikkelvraag start met een gesprek waarin we bekijken wat er nodig is, hoe mensen erin zitten en wat wensen en verwachtingen zijn. Op basis hiervan ontstaat een voorstel. Aanpak, thema’s en onderwerpen zijn hierdoor zeer gevarieerd! Dit kan ook niet anders want geen mens of organisatie is hetzelfde. Mocht binnen je vraag een thema zitten waar ik de specifieke expertise niet van heb, ‘vliegen’ we deze expertise in. De aanpak moet passen. Hiernaast sluit ik ook aan bij de look en feel van het bedrijf. Waarom? We doen het samen! 

Effect

Een jas die past, een vertrouwd en veilig gevoel. Geen standaardverhaal of dertien in een dozijn maar bijeenkomst met praktijksituaties en voorbeelden die herkenbaar zijn en aanslaan. Hierdoor kunnen deelnemers de inzichten direct toepassen in de praktijk. 

 

Misschien ook interessant

DISC

We hebben de D, de I, de S, de C: DISC!

DISC

Meer inzicht krijgen in jezelf en de ander met als doel een betere verbinding te creëren.eidsbeleving.
Meer informatie